Локальні та «хмарні» технології як інструмент удосконалення сучасного документообігу - Грінберг , Л. Ф. (Інформація та соціум, 2022)
Глобальна інформатизація суспільства зумовила суттєві зміни кількісних та якісних показників щодо організації документообігу. Під впливом міжнародного досвіду дедалі більшого значення набувають упровадження новітніх інформаційних технологій. У зв’язку з цим зазнала кардинальних змін й організація документообігу. Зокрема, розгорнуто діяльність наукових установ, спрямовану на наукове опрацювання проблем автоматизації діловодства у тісному зв’язку з проблемами організації архівної справи.