Інформаційні системи менеджменту - Сапельнікова , Н. Л. (Інформація та соціум, 2022)
Інформаційний менеджмент з’явився як визнання факту, що інформація є абсолютно необхідним ресурсом для того, щоб менеджмент був систематичний. Сучасний суспільний розвиток нерозривно пов’язаний з розвитком інформаційних технологій та систем управління. Використання інформаційних систем менеджменту впливає на ефективність управління організацією.