Тренди впровадження нових технологій в освітній процес - Вронська С. О., Вронська С. О. (Інформація та соціум, 2022)
Як і багато інших аспектів нашого життя, сфера освіти змінюється під впливом, викликаним цифровою ерою. Нові технології в сучасному світі є невід’ємною частиною процесу навчання студентів. За останні кілька десятиріч нові технології використовувалися для надання навчальних матеріалів, аналізу успішності студентів і розробки нових методів навчання. Тоді ж онлайн та змішані форми навчання стали невід’ємною частиною освітніх програм у багатьох вищих навчальних закладах по всьому світу.