Етапи розробки сторітеллінгу навчальної Е-гри для формування компетенцій прийняття управлінських рішень - Лугова , Т. А.; Спрінсян , В. Г.; Сарахман , Ю. Ю.; Колесов , Є. І. (Інформація та соціум, 2022)
Метою статті є визначення етапів розробки сторітеллінгу навчальної гри для формування компетенцій прийняття управлінських рішень. Це стане основою для розробки навчальних комп’ютерних ігор фахового спрямування.