Веб-сервіси для створення мобільних додатків - Марковець , О. В.; Кулічкова , М. О.; Карабін , С. С. (Інформація та соціум, 2022)
Додатки – це завантажені чи встановленні за замовчуванням іконки різноманітних програм, коли вмикаєте смартфон. Якщо навести приклади, то це: Gmаіl – електронна пошта, на яку користувач заходить не один раз на день, Skype – програма для віддаленого спілкування та багато інших. Саме завдяки цим іконкам (програмам) телефон стає розумним.