Гармонія як підґрунтя збереження традицій в умовах інноваційно-інформаційних змін - Айгістова , А. А. (Інформація та соціум, 2022)
Як відомо, традиції забезпечують комфортне існування людини, гарантують поступальну трансформацію і передачу цінностей, набутих культурним середовищем, від покоління до покоління. Однак в умовах сучасного інформаційного суспільства та бурхливого розвитку комп’ютерно-технологічних практик вони дедалі частіше втрачають свій первісний зміст та потерпають від почасти нав’язливого впливу новацій. За таких умов інколи надто важко відшукати розумний баланс мій традиціями і новаціями, однак саме він є запорукою гармонійного розвитку як всього людства, так і кожної культури.