Особливості загальної організації діловодства в державних органах фіскальної служби - Анісімова , О. М.; Гонтар , А. В. (Інформація та соціум, 2022)
Найважливішою частиною діяльності всіх органів виконавчої влади, зокрема і державних органів фіскальної служби, є робота з документами, оскільки будь-яке прийняте рішення має оформлятися документально. Створення Єдиної державної системи діловодства обумовлене нагальними потребами вдосконалення управлінської праці, оскільки документування організаційної діяльності апарату управління є однією з істотних форм його роботи.