Інформаційне забезпечення процесу управлінського консультування

Автор(и)

  • І. Г. Сивицька Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Управлінське консультування стає життєвою необхідністю для функціонування та якісного поліпшення діяльності соціально-економічних суб’єктів на мікро- і макрорівні, та розглядається сьогодні як провідний інфраструктурний інститут економіки. Інформаційний складник є одним із найважливіших у забезпеченні якості та ефективності консалтингових послуг. Це викликає потребу у ретельному аналізі і вдосконаленні підходів та методів, що лежать в основі використання інформаційних ресурсів у процесі управлінського консультування. Урахування сучасних тенденцій у розвитку інформаційних технологій та управлінської практики є невід’ємною умовою формування системи інформаційної підтримки пропонованих клієнту рішень з метою підвищення їх якості та, як наслідок, стійкого функціонування консалтингової організації.

Біографія автора

І. Г. Сивицька , Донецький національний університет імені Василя Стуса

канд. екон. наук, доцент

Посилання

Верба В. А. Управлінське консультування: концепція, організація, розвиток: Монографія. К.: КНЕУ, 2011. 327 с.

Подуфала Ю., Рябець І. Інформаційне забезпечення комплектування документно-інформаційними ресурсами бібліотеки ВНЗ. Вісник Книжкової палати. 2016. № 2. С. 26–28.

Трут О. А. Управлінське консультування як складова частина професійної, наукової та технічної діяльності в Україні. Вісник ХДУ. Серія «Економічні науки». 2021. № 44. С. 30–35.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-11-30

Як цитувати

[1]
Сивицька , І.Г. 2023. Інформаційне забезпечення процесу управлінського консультування. Інформація та соціум. (Лис 2023), 125-128.

Номер

Розділ

Секція 3 Прикладні аспекти використання інформаційних технологій і систем