Інформаційна підтримка бібліотек на сучасному етапі розвитку суспільства

Автор(и)

  • Т. М. Яворська Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • О. В. Прігунов Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Бурхливий розвиток і впровадження нових інформативно-комунікативних технологій і знань несуть із собою істотні зміни в інформаційній сфері на глобальному рівні. Їхній революційний вплив належить до економічної та соціальної сфер, державних структур та інститутів громадянського суспільства, освіти та науки, культури й способу життя людей. Створення глобального інформаційного простору, що забезпечує результативну інформаційну взаємодію людей, їхній доступ до всесвітніх інформаційних ресурсів, задоволення їхніх потреб в інформаційних продуктах і послугах, ставить на щабель вище роль і значення бібліотечної діяльності як системи глобального масового збереження та споживання інформації й цілого спектра інформаційних послуг.

Біографії авторів

Т. М. Яворська , Донецький національний університет імені Василя Стуса

канд. пед наук

О. В. Прігунов , Донецький національний університет імені Василя Стуса

канд. екон. наук

Посилання

Каращук О. Бібліотека в сучасному інформаційному просторі. URL: http://nbuviap.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3172:biblioteka-vsuchasnomu-informatsijnomu-prostori&catid=81&Itemid=415

Tetiana Yavorska, Oleksii Prihunov, Yuriy Syerov. Efficiency of Using Social Networks in the Period of Library Activity in Remote Mode. Control, Optimisation and Analytical Processing of Social Networks. Proceedings of the 2nd International Workshop on Control, Optimisation and Analytical Processing of Social Networks (COAPSN 2020). Lviv, Ukraine, May 21, 2020. Р. 214–226.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-20

Як цитувати

[1]
Яворська , Т.М. і Прігунов , О.В. 2021. Інформаційна підтримка бібліотек на сучасному етапі розвитку суспільства. Інформація та соціум. (Груд 2021), 93-95.

Номер

Розділ

Секція 5 Сучасні підходи до застосування інформаційних технологій в освіті у період COVID-карантину