Стилістичні особливості заголовків у газеті «Кременчуцькі новини»

Автор(и)

  • О. М. Тур Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського

Анотація

У лютому 2020 р. вийшов перший номер газети «Кременчуцькі новини». Це безкоштовна щотижнева кольорова газета на 16 сторінках, наклад якої – 44 тисячі примірників. Редакторський колектив – група молодих амбітних журналістів, які для свого «дітища» обрали такий салоган: «Головна газета твого міста». Дійсно, кременчужани оцінили видання як корисне та цікаве, що містить мінімум політики та максимум потрібної для містян інформації. Редакторський колектив започаткував такі актуальні рубрики: про заробітну плату, пенсії, субсидії, тлумачення юридичних питань, екологічний стан міста, стан води у Кременчуці тощо. Фотоконкурс спрямований на діалог між газетою та читачем.

Біографія автора

О. М. Тур , Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського

д-р наук із соц. комунікацій, доц.

Посилання

Микитів Г. В., Попруга Т. В. Інтерпретація газетних заголовків у сучасному інформаційному просторі. Вісник Запорізького національного університету. 2010. № 1. С. 233–237.

Здоровега В. Й. Теорія і методика журналістської творчості: підручник. 2-ге вид., перероб. і допов. Львів: ПАІС, 2004. 268 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-20

Як цитувати

[1]
Тур , О.М. 2021. Стилістичні особливості заголовків у газеті «Кременчуцькі новини». Інформація та соціум. (Груд 2021), 74-75.

Номер

Розділ

Секція 4 Лінгвістичні параметри інформації та соціуму