Стратегічні пріоритети розбудови мережі публічних бібліотек Півдня України в умовах децентралізації

Автор(и)

  • І. В. Бурміс Київський національний університет культури і мистецтв

Анотація

Публічні бібліотеки Півдня України (Миколаївщини, Одещини та Херсонщини) – вагома складова розвитку бібліотечної справи не лише регіонів, але й усієї країни. Дуже важливо, щоб кожна публічна бібліотека в межах згаданих регіонів займалася розробкою і впровадженням стратегічних документів, враховуючи загальнонаціональні та регіональні прогнози соціально-економічного розвитку, виклики та нові можливості, пов’язані з утворенням об’єднаних територіальних громад (ОТГ).

Біографія автора

І. В. Бурміс , Київський національний університет культури і мистецтв

аспірантка

Посилання

Бруй О. Стратегія розвитку як основа управління бібліотекою. Вісник Книжкової палати. 2018. № 3. С. 36–40.

Вилегжаніна Т. Бібліотеки і бібліотекарі в процесі змін. Бібліотечна планета. 2017. № 4. С. 4–5.

Дієва бібліотека – успішна громада: Програма адвокаційної діяльності Української бібліотечної асоціації на 2017–2021 рр. Укр. бібл. асоц. Текст. дані. URL: ula.org.ua/dokumenti-uba (дата звернення: 30.05.2021).

Синиця Н. Вплив зовнішніх факторів на організацію та розвиток бібліотек в умовах ОТГ. Бібліотечна планета. 2017. № 4. С. 8–10.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-18

Як цитувати

Бурміс , І. В. (2021). Стратегічні пріоритети розбудови мережі публічних бібліотек Півдня України в умовах децентралізації. Інформація та соціум, 32-33. вилучено із https://jias.donnu.edu.ua/article/view/11440

Номер

Розділ

Секція 2 Архівна та бібліотечна справа в інформаційному суспільстві